LinkWithin

Pengikut

Jana Wang $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Jana Wang

Ex4 to Mq4 services system Your Internet Cash Generator

Isnin, Jun 21, 2010

Dr Asri Nak Cuci minda orang Umno dari dalam ?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs085.snc4/35620_131289090225874_100000343508004_246083_7982270_n.jpg
Betul ke 100 ulama termasuk mantan mufti perlis nak join parti melayu karat ? konun dengan kemasukan golongan ulama ini akan menberi semangat kepada perjuang melayu dalam umno untuk menempuh PRU 13 nanti ...ha.. ha.. ha..

Dan ulama ini nanti boleh cuci minda orang umno dari dalam ha ha ha .. macam Khair Baharom , Masitah Ibrahim dan yang lain yang lagi ulama yang ada dalam umno. Akhir sekali bukan mereka mencuci minda ahli umno dengan ilmu mereka tetapi ulama ini akhir lemas didalam umno akibat kemewanhan dan pangkat ..

akhir yang nak dicuci tak bersih, diri sendiri pula terpalit kotoran ( contoh ulama dalam umno video ) tengok dan fikir sendiri...


Tetapi isu sebenar bukan video atas , dibawah Kenyataan & Penjelasan mantan Mufti perlis
bahawa beliau tak masuk mana parti politik.

Jadi keratan gambar (atas ) dari UMNO ONLINE ini tak betul serta putar alam umno sahaja...ha.. ha.. ha .. ha...demer syok sendiri kate orang Pegrak


Kenyataan & Penjelasan

Penyertaan Ke Dalam Parti Politik
Jun 20, 2010

Sehingga saat ini saya belum membuat apa-apa keputusan untuk menyertai mana-mana parti politik. Saya mengharapkan semua pihak tidak membuat andaian yang terlalu cepat terhadap kenyataan mana-mana pihak mengenai isu ini.

Perbincangan dengan pihak yang membuat kenyataan akan di adakan. Sebarang kenyataan kepada media tidak akan dibuat setakat ini.

Saya berdoa kepada Allah agar diberikan kebaikan untuk umat Islam dan para pendakwah Islam yang ikhlas.

- dr mohd asri zainul abidin.
drmaza.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

dari mana demer

visitor