LinkWithin

Pengikut

Jana Wang $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Jana Wang

Ex4 to Mq4 services system Your Internet Cash Generator

Ahad, Julai 04, 2010

Kenyataan "Bodoh" Pimpinan Umno..


Pengerusi Badan Perhubungan Umno Pulau Pinang Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi menyifatkan nasib yang menimpa kampung dan orang Melayu di negeri itu yang kini semakin terpinggir sebagai harga mahal yang terpaksa dibayar kerana cuba menukar 'baju politik'.

Beliau berkata, apabila kuasa terlepas kepada parti yang tidak memperjuangkan nasib rakyat terutamanya kaum Melayu, maka itulah hasil yang terpaksa dihadapi.

Ahmad Zahid berkata, rakyat Malaysia terutama orang Melayu perlu sedar bahawa Umno yang menjadi tulang belakang Barisan Nasional (BN) sentiasa memperjuangkan kepentingan semua pihak berbanding DAP, PAS dan Parti Keadilan Rakyat (PKR).

"Ini terbukti dengan apa yang telah BN lakukan walaupun mungkin dalam kerajaan lalu di Pulau Pinang kita ada kelemahan, tetapi kita boleh baiki semula jika kita mengambil alih semula Pulau Pinang.

"Namun DAP belum cukup tiga tahun memerintah, banyak gerai Melayu yang telah dirobohkan dan tidak ada penggantian dan jika ada sekalipun diletakkan di kawasan pinggir dan kawasan yang tidak strategik," katanya kepada pemberita selepas merasmikan persidangan perwakilan Umno Bahagian Kemaman di sini, hari ini.


Juragan : Oi brader zahid...lu cakap macam orang meroyan,berpijaklah di bumi nyata, jangan kokok lebih ekor penuh taik,cakap tarak serupa bikin...baru 3 tahun DAP perintah lu orang dah kecoh dan hasut orang melayu lawan kerajaan PP.

Lu orang perintah 50 tahun apa lu orang buat??Sampaikan Mahathir kata org melayu PP masa BN perintah miskinnya macam org melayu sebelum perang dunia ketiga..kedai-kedai besar di PP semuanya dikuasai org cina,orang melayu hanya tinggal di Flat macam burung merpati hasil usaha Umno PP mengadaikan tanah orang melayu.

Tanjung Tokong yg dulunya banyak rumah org melayu ditepi pantai kini dah lenyap...UDA buat flat dan arahkan org melayu tinggal kat situ,tanah yang luas ditepi pantai diberikan kepada jutawan cina untuk buat projek pembangunan yang org melayu PP hanya dapat lihat dan gigit jari..Hampehh la lu Umnoo...

karatEjau

1 ulasan:

  1. Tak sangka zahid ini yg ada phd, bodoh. Itu phd=Perangai Hasad Dengki.

    BalasPadam

dari mana demer

visitor